UlRi4You

We do excellence right!


Management Systems en Processen

 

Dit verbetertraject gaat om het maximaliseren van de resultaten door het optimaal inrichten van uw management system en alle operationele processen binnen uw organisatie. Bij het optimaliseren van de processen dient u uw klant centraal te stellen.

Operational Excellence kan alleen worden bereikt wanneer de organisatie in staat is zichzelf voortdurend te verbeteren. Dit vereist motivatie en betrokkenheid van de medewerkers, maar ook een leiderschapstijl en cultuur waarin verbeteringen beloond en gestimuleerd worden. Voor onze trajecten maken wij gebruik van Lean Six Sigma technieken.  Continu verbeteren gebeurt niet vanzelf maar vereist goede begeleiding en de juiste tools.

Wij volgen het navolgende stappenplan: 

Stap 1 introductie: 
Allereerst doen we een Lean assessment om te kijken waar we staan en om het doel te bepalen. We laten uw personeel door middel van de training Lean Fundamentals kennismaken met de tools. Hierdoor is men in staat om volgens de Lean structuurprocessen te verbeteren met een aantoonbaar resultaat. Deze vaardigheid heeft betrekking op bedrijfsprocessen ongeacht het beroepenveld

Stap 2 uitvoeren fasen plan
Vanaf stap 2 gaan we verder met de Lean Technical en doorlopen we de DMAIC-cyclus. Na het volgen van dit traject is uw personeel in staat om Lean projecten te faciliteren, te ondersteunen en de verantwoordelijken van Lean- events te begeleiden.

Tijdens dit traject gaan we gefaseerd te werk volgens een 3 fasen plan. In Fase 1: stellen we de kaders vast, in fase 2: (verder) ontwikkeling van LEAN binnen uw bedrijf en in fase 3: het verfijnen van voortdurend verbeteren. 

Heeft U interesse in een gratis introductie workshop Lean SIx Sigma of gewoon eens met ons kennismaken onder het genot van een kop koffie? Bel 06 – 2506 5284 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Graag verzorgen wij voor u en uw collega’s/(management)team vrijblijvend een Introductie workshop. Wij komen dan bij u langs en verzorgen de workshop. 

Voorbeeldprogramma

13.00 – 13.15 uur Welkom en kennismaking 
13.15 – 13.30 uur Inventarisatie verwachtingen
13.30 – 14.30 uur introductie workshop
14.30 -  15.00 uur Samenvatting en afronding

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen contact met u op.