UlRi4You

We do excellence right!


 

Lean Fundamentals

 


Proces verbeteren wordt steeds meer als een vaardigheid gezien. De Lean Fundamentals training helpt u deze vaardigheden bij te brengen. Na de training bent u in staat om processen te analyseren en te verbeteren aan de hand van het 5-stappen model van Womack. Een professional opgeleid op Lean Fundamentals niveau is een praktijkgerichte procesverbeteraar die in staat is om met een team zijn of haar afdelingsprocessen te optimaliseren.

Algemene informatie over de Lean Fundamentals
Deze training duurt twee dagen en vormt de basis voor eenieder die met Lean aan de slag wil.  

Uw voordelen
Na het volgen van de Lean Fundamentals heeft u de basis om bij eenvoudige projecten een aantal basis tools zelfstandig toe te passen.

Resultaat: 
U kent de vijf principes van Lean. U weet welke verspillingen er in een proces kunnen zijn. De klantvraag kunt u inzichtelijk maken en u weet een 'Proces Map' te maken. U kunt binnen uw eigen werkomgeving verbeteringen implementeren en herkent blokkades. U weet de verschillende Lean tools in te zetten.

Doelgroep:  
Voor degene die een start willen maken met Lean en continue verbeteren onderdeel van de dagelijkse praktijk willen maken.

Duur: 2 werkdagen

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 12

Investering
De investering voor deze tweedaagse Incompany opleiding bedraagt € 2.500,-, exclusief 21% BTW. 

12 personen Lean Fundamentals opgeleid voor een superscherpe prijs!

Heeft U interesse in een incompany Lean Fundamentals opleiding of gewoon eens met ons kennismaken onder het genot van een kop koffie? Bel 06 – 2506 5284 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lean Fundamentals