UlRi4You

We do excellence right!


 

Lean Strategic

 


Als manager wil je met Lean Six Sigma aan de slag. Wat kun je ermee bereiken? En welke taken worden van je verwacht als leidinggevende in een Lean Six Sigma organisatie? De Champion opleiding is speciaal bedoeld voor leidinggevenden.

In deze 2-daagse opleiding leer je allereerst de basis van Lean Management en Six Sigma. Vervolgens gaat de training in op uw rol als manager. Het doel is om jou als manager voor te bereiden op het Lean programma dat binnen je organisatie gaat plaatsvinden. Je leert om de procesverbeteraars te inspireren en te ondersteunen bij het uitvoeren van projecten. Je faciliteert de goede doorgang van projecten en beoordeeld dat de juiste projecten worden uitgevoerd. Je kent de standaard projectaanpak DMAIC waarbij je verantwoordelijk bent voor de onderliggende business case. Door de juiste vragen te stellen, beoordeel je de haalbaarheid van ieder project (gedurende de gehele looptijd) op vaste momenten. Door een gedeelde visie op Lean en Six Sigma binnen jouw organisatie worden veranderingen gerealiseerd. De inzet van de juiste communicatiemiddelen en borging zorgen ervoor dat de veranderingen ook blijvend zijn.

Programma:
Als kapstok voor de trainingen wordt het CAP-model (Change Acceleration Process) van General Electric gebruikt. Dit model beschrijft drie fases binnen een groot verandertraject. 

  • Wat is Lean en Six Sigma?
  • Opzetten van een effectieve Lean organisatie
  • DMAIC projectaanpak
  • Selecteren van de juiste projecten
  • Change Acceleration Process (CAP Model)
  • Policy Deployment (X-matrix)
  • Borgen van veranderingen
  • Een cultuur van continue verbeteren creëren


Doelgroep:  
Deze opleiding is voor leidinggevenden binnen ondernemingen, die eindverantwoordelijk of eigenaar van een verbeterproces zijn.

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Investering
De investering voor deze tweedaagse Incompany opleiding bedraagt € 2.500,-, exclusief 21% BTW

12 personen Lean Strategic opgeleid voor een superscherpe prijs!

Heeft U interesse in een incompany Lean Strategic opleiding of gewoon eens met ons kennismaken onder het genot van een kop koffie? Bel 06 – 2506 5284 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.