UlRi4You

We do excellence right!


 

Lean Technical

 


De Lean Technical training is een aanvullende vijfdaagse module op de Lean Fundamentals training. Tijdens de training leert u wat er nodig is om een cultuur te creëren van continu verbeteren. De training bestaat uit vijfdagen theorie en praktijk. Om het certificaat Lean Technical te behalen wordt er van u verwacht dat u een proces verbeterd met behulp van de DMAIC-methodiek en een portfolio over het verbeterproject aangeleverd te worden. 

Algemene informatie over de Lean Technical

Deze training duurt vijf dagen en vormt een verdieping op de basiselementen van de Lean Fundamentals.

Uw voordelen
Na het volgen van de Lean Technical bent u in staat om:

  • Een Lean SixSigma verbeterproject uit te voeren
  • Een verbeterteam aan te sturen
  • De Lean Six Sigma methode en tools toe te passen
  • De eerste stappen te zetten richting een continu verbeter cultuur


Resultaat: 

U vergroot uw kennis van Lean tools en u weet deze toe te passen. U bent in staat om met uw kennis en vaardigheden zelfstandig verbetertrajecten te begeleiden. De training is een mix van theorie en praktijk. De structuur die wordt gehanteerd is de “DMAIC” structuur van Lean SixSigma . Deze structuur geeft houvast en richting aan een verbeterproject. Om de aangedragen structuur en theorie niet te laten ‘zweven’ wordt tijdens het praktijkgedeelte het aangeleerde direct toegepast. De cursist vervult tijdens het praktijkgedeelte de rol van projectleider van een verbeterproject. Tijdens het praktijkgedeelte wordt in stappen de DMAIC-structuur doorlopen. Hierdoor heeft de cursist na het afsluiten van de cursus zijn eerste project afgerond en daadwerkelijk de aangereikte theorie en tools ingezet.

Doelgroep: De Lean Technical opleiding is bedoeld voor medewerkers die als projectleider actief verbetertrajecten willen begeleiden.

Vooropleiding eisen: Lean Fundamentals

Duur: 5 werkdagen

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 12

Investering
De investering voor deze tweedaagse Incompany opleiding bedraagt € 5.500,-, exclusief 21% BTW. 

12 personen Lean Technical opgeleid voor een superscherpe prijs!

Heeft U interesse in een incompany Lean Technical opleiding of gewoon eens met ons kennismaken onder het genot van een kop koffie? Bel 06 – 2506 5284 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.