UlRi4You

We do excellence right!

 

 

Workshop dagstart

 


De dagstart is een dagelijks overleg, staand rond het prestatie- en verbeterbord met een vaste agenda dat 10 minuten duurt. Via de dagstart wordt duidelijk hoe de medewerkers de vorige dag hebben gepresteerd en wat de aandachtspunten voor vandaag zijn.

Uw voordelen 

  • Het resultaat is dat aan het einde van de dagstart elke medewerker weet wat vandaag van hem wordt verwacht, en dat het ook haalbaar is. Hij heeft antwoord gekregen op zijn vragen en heeft de leidinggevende alleen nog nodig bij onverwachte calamiteiten. Dus minder tussentijds-overleg.
  • Elke medewerker is door de gesprekken in de dagstart goed op de hoogte waar de afdeling mee bezig is. Successen zijn een bevestiging van de goede weg en zorgen voor vertrouwen om meer complexe verbeteringen aan te pakken. De dagstart zorgt er voor dat het proces (en cultuur) van continue verbeteren op gang komt en blijft.
  • Een dagstart kan verhelderend werken en is soms pittig. Medewerkers spreken elkaar aan en vragen elkaar om een mening. De leidinggevende treedt op als coach.


Inhoud workshop
De training start met een simulatie van het bespreken van problemen en verbetervoorstellen waarbij we coachen op het toepassen van de juiste gesprekstechnieken en samen met u invulling geven aan de rollen die van belang zijn. Daarna gaan we in op de belangrijkste succesfactoren.

Daarna gaan we aan de slag op de eigen afdeling om tot een eerste opzet te komen van het eigen verbeterbord en waarbij nogmaals theorie en praktijk worden gecombineerd.

Doelgroep
Deze workshop is heel geschikt om als team uit te voeren.  

Duur workshop
Een dag en het begint om 09.30 uur en eindigt om 17.30 uur.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Investering
De investering voor deze dagstart workshop bedraagt € 950,-, exclusief 21% BTW.

12 personen in deze workshop voor een superscherpe prijs!

Heeft U interesse in deze workshop of gewoon eens met ons kennismaken onder het genot van een kop koffie? Bel 06 – 2506 5284 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.